Advisering / Engineering

Voor diverse projecten hebben wij de opdrachtgever geadviseerd en het advies uitgewerkt in een verlichtingsplan. Hieronder zie je een kleine selectie van projecten:

Ambyerstraat Noord en Zuid Maastricht: advisering en engineering van een dimbare statische verlichtingsinstallatie werkend met LED armaturen.

Turborotonde Eindhovenseweg - Ringbaan Noord Weert: advisering en engineering van een bemeterde dynamische verlichtingsinstallatie werkend met LED armaturen.

Lichtberekeningen

Voor diverse projecten hebben wij lichtberekeningen gemaakt, op basis van de toen geldende normen. Momenteel is de norm voor de openbare verlichting de ROVL-2011. Hieronder zie je een kleine selectie van projecten:

Kapelstraat Afferden: het maken van een lichtberekening voor een straat.

Sportpark Jekerdal Maastricht: het maken van een lichthinderberekening en opstellen van een lichthinderrapport.

Manege "De Miranda" Valkenswaard: het maken van een lichtberekening, conform international klasse, rekening houdend met lichthinder naar de omgeving.

Projectbegeleiding

Voor diverse projecten hebben wij de aannemer begeleid bij zijn werkzaamheden. Hieronder zie je een kleine selectie van projecten:

- Voetgangersbrug Hoge Brug Maastricht: het begeleiden van de, door ons aangestelde, aannemer bij de vervanging van de oude armaturen door op maat gemaakte LED armaturen.

- ABH Buurt Maastricht: het begeleiden van de, door een aanbesteding gegunde, aannemer bij het plaatsen van de nieuwe spanverlichting met lengtes van 20 meter en meer tussen special hiervoor gemaakte spanmasten. Dit project is momenteel in uitvoering en zal eind 2011 gereed zijn.

Overige diensten

- Voor diverse projecten hebben wij bestekken geschreven volgens de RAW systematiek.

- Voor diverse projecten hebben wij netberekeningen gemaakt conform de NEN-1010.

- Hierboven staat een beknopte opsomming van diensten die wij o.a voor U kunnen verrichten. Mocht er iets niet tussen staan en het heeft te maken met buitneverlichting, dan kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren en wij zullen U van dienst zijn.

. : Meer informatie